• Колачи и мусеви
    Колачи и мусеви Мини каталог од најновата понуда на колачи и мусеви во слаткарницата Рафаела 2 (локалитет спортска сала) Погледнете го во PDF и бидете спремни за нарачка!
  • Привилегиран купувач
    Привилегиран купувач Одлична можност за Вас... за секоја нарачка на свадбена или свечена торта во Рафаела 1, со вредност над 5000 денари, добивате картичка за привилегиран купувач во Рафаела 2 (локалитет спортска сала) со која добивате 10% попуст при секоја нарачка до 31 12 2013!